Peshore Digitale

> SKU: N/A

Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Peshore p?r t? peshuar perimet dhe p?r ti cop?tuar nj?koh?sisht.

  • Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.
  • Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

Specifikat:

  • Ideale p?r kuzhin?n.
  • Mund t? merret kudo.
  • Me dy bateri.
  • P?rmasat: 29 x 18.2 x 12.3 x 16.2 cm
  • Materiali: Plastik ABS, Inox dhe d?rras e p?rb?r prej Bambuje.