Peshore Digitale Produktesh

Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.

Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Peshore Digitale Produktesh

  • Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.
  • Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

Specifikat:

  • I p?rshtatsh?m p?r peshimin e sendeve ushqimore si? jan? mishi, perimet dhe frutat.
  • P?rdoret si n? sht?pi dhe ne biznese.
  • 100% me cil?si t? lart? dhe krejt t? re.
  • Kompakte dhe e leht?.
  • Lexim i sakt?.
  • P?rmasat: 53 x 38 x 35 cm