Peshore n? form? luge

> > SKU: N/A

Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!

Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Peshore n? form? luge

  • Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!
  • Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?.

Specifikat:

  • Mat sakt?sisht gramet e ushqimeve q? po konsumon.
  • Luga peshore ka 4 unitete mat?se te peshes: gram, ounces, carats dhe kokrra.
  • P?rdore p?r t? matur l?ngje si mjalti ose qum?shti, ose te thata si kripa e piper.
  • Esht? perfekte edhe p?r miellin, makaronat, quinoa, oriz, kafe etj…
  • P?rmasat: 230mm x 55mm x 25mm.