Paisje avulli p?r fytyr?n

Mjaft shpenzuat n?p?r q?ndrat e bukuris? p?r trajtimet e fytyr?s.

Ju mund t? trajtoheni n? rehatin? e sht?pis? suaj.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje avulli p?r fytyr?n

 • Mjaft shpenzuat n?p?r q?ndrat e bukuris? p?r trajtimet e fytyr?s.
 • Ju mund t? trajtoheni n? rehatin? e sht?pis? suaj.
 • Kjo paisje e mrekullueshme vjen tek ju.

Specifikat:

 • Plot?son lag?shtin? e fytyr?s n? m?nyr? efektive dhe t? mbaj? ekuilibrin e lag?shtir?s s? l?kur?s.
 • Zvog?lon rrudhat dhe ta b?n l?kur?n t? but?, t? lag?sht dhe m? elastike.
 • Trajton aknet.
 • P?rmirson qarkullimin e gjakut.
 • Ndihmon n? hapjen e poreve.
 • Largon papast?rtit dhe bakteriet e fytyr?s.
 • Ju mund ta p?rdorini dhe gjat dimrit p?r trajtime sh?ndet?sore duke b?r avull esencial, mjafton t? shtoni erzat tuaja t? preferuara at?her? mund t? shijoni saun?n e aromaterapis? n? sht?pi.
 • E leht? p?r tu p?rdorur dhe mbartur.
 • Materiali: Plastik PC PP ABS
 • Mund t? p?rdoret nga t? dyja pal?t si femrat dhe meshkujt.