Paisje p?r maskat e fytyr?s

A doni t? p?rgatisni maska ??p?r fytyr?n duke p?rdorur vet?m produkte natyrale, fruta dhe perime?

Makineria p?r maskat e fresk?ta t? fytyr?s.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisja m? unike p?r fytyr?n

  • Fytyra do t? thit vitaminat m? mira t? frutave ose perimeve t? preferuara.
  • A doni t? p?rgatisni maska ??p?r fytyr?n duke p?rdorur vet?m produkte natyrale, fruta dhe perime?
  • Makineria p?r maskat e fresk?ta t? fytyr?s.

Specifikat:

  • Trajtimi i jep forc? t? re l?kur?s brenda disa minutave fal? vetive t? ve?anta t? p?rb?r?sve natyror? si pem?t dhe perimet.
  • P?rfitimet: Rigjall?roni l?kur?n tuaj, relakson l?kur?n.
  • Keni rehatin? e salloenve t? shtrenjta t? bukuris?s direkt n? sht?pin? tuaj.
  • Kujdesuni p?r l?kur?n tuaj sipas ritmit tuaj, jo t? dikujt tjet?r.
  • Ajo homogjenizon fal? trajtimit t? ve?ant? negativ t? jonit, dhe depoziton dhe shp?rndan p?rgatitjen n? mask?s e pozicionuar posa??risht n? pjes?n e poshtme t? pajisjes.
  • Kapaciteti: 1.5L