Kamer sigurie

 • Nj? nga kamerat m? spektakolare brenda rrezes s? tij.
 • Ndjehuni m? t? sigurt n? sht?pi me k?t? kamer Xiaomi Mi 360? Pro 2K.
 • Siguron cil?sin? m? t? mir? t? imazhit dhe shfaq nj? lidhje t? jasht?zakonshme.
 • Me nj? cil?si t? k?ndit t? shikimit 360? dhe me vizion nat?n infra t? kuqe

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kamer sigurie sht?pie.
 • Rezolucioni i videos 2K – WiFi me band? t? dyfisht? – Bluetooth.
 • Kamera e saj ?sht? krijuar p?r t’ju siguruar nj? cil?si t? mir? t? imazhit.
 • Me nj? cil?si t? k?ndit t? shikimit 360? dhe me vizion nat?n infra t? kuqe

 

Specifikat

 • Marka: Xiaomi
 • Hyrja e energjis?: 5 V = 2 A
 • Vendi i kart?s SD (deri n? 32 GB)
 • P?rmasat: 12,2 x 7,8 x 7,8 cm
 • K?ndi i shikimit: 360?
 • Kab?ll Mbush?s USB
 • Ngjyra: e bardh?