P?rzjer?s qum?shti elektrik

 • Kuzhina duhet t? ket? nj? rrah?se qumeshti t? till? me shum? vlera ushqyese p?r t? pasur nj? imunitet t? fort? dhe rezistent.
 • Kjo makineri elektrike p?r p?rpunimin e qum?shtit p?rdoret p?r t? b?r? akullore ose l?ngj t? tjera.
 • Trupi i b?r? nga aliazh alumini me cil?si t? lart?.
 • Tep?r e thjesht? n? p?rdorim edhe efikase.
 • E p?rgatit qum?shtin p?r disa minuta.

3,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mikser elektrik p?r t? b?r? gjalpin e fresk?t v?t? nga sht?pia pa q?n? nevoja t? konsumoni produktet e supermarketit.
 • Me nj? dizajn tep?r kompakt, praktik edhe shum? funksional.
 • Kapaciteti i Makineris? dhe Mikserit t? Qum?shtit n? dispozicion p?r 3L, 5L, 7L, 11L, 13L.
 • P?rzier?s elektrik qum?shti me kapacitet t? ndrysh?m me fuqi 30W.
 • Ky material nuk e lejon produktin q? t? nxihet, t? ndryshket, apo t? cahet.
 • Rezistent ndaj temperaturave t? mjedisit.

Specifikat

 • Materiali i kov?s: ?elik inox
 • Madh?sia: 5L.
 • Fuqia: 30w.