, ,

Makineri per mbeshtjelljen e japrakeve


Krahaso

đŸ”žïž Makineri per mbeshtjelljen e shpejte te japrakeve,byrekeve te vegjel,sushi,role te mbushura apo cdo gatim tjeter qe ju deshironi te mbushur

đŸ”žïž E shpejte dhe pa lodhje vetem 1 kalim

đŸ”žïž Material plastike e qendrueshme qe fiksohet dhe nuk leviz

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.