Mbajt?se lavatrice

  • Mbajt?s i l?vizsh?m p?r lavatrice, frigorifer etj…
  • Ka funksione t? ndryshme p?r mbajtjen e paisjes, amortizimin dhe parandalimin e rr?shqitjes.
  • Baz? e rregullueshme, mund t? rregulloni gjat?sin? p?r paisje t? ndryshme.
  • E l?vizshme me rrota q? mund t? transportohet kudo.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo mbajt?se shum?-funksionale ?sht? e p?rshtatshme p?r paisje t? ndryshme duke p?rfshir? lavatri?e, frigorifer, thar?se, etj.
  • I rregulluesh?m p?r paisje t? ndryshme, ju mund ta rregulloni at? n? p?rputhje me nevojat tuaja.

Specifikat

  • Materiali: Hekuri
  • Madh?sia: 45.00X5.00X4.00cm
  • Mban pesh? 280 kg
  • Ngjyr? e bardh?