Batanije me Korent

> SKU: batanine-elektrike

Per tju mbajtur ngrohte gjat dimrit
? Vendoset siper dyshekut dhe mund ta ndizni 30 minuta para se te shtriheni
?? Jane plotesisht te sigurta dhe ju mbajne ngrohte
?? Ndihmojne ne qarkullim e gjakut
?? Ndimojne ne reumatizma
?? Fantastike per te moshuarit, femijet aponte gjithe familjen
?? Permasa: 160 x 120 cm

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Batanije me korent

  • P?r tju mbajtur ngroht? gjat dimrit.
  • Fantastike p?r gjith? familjen.

Specifikat:

Vendoset sip?r dyshekut dhe mund ta ndizni 30 minuta para se te shtriheni
Jan? plotesisht t? sigurta dhe ju mbajn? ngroht?
Ndihmojn? n? qarkullim e gjakut
Ndimojn? n? reumatizma