Tapa silikoni

> SKU: N/A
  • Bezdiseni nga zhurma e karrigeve kur i levizni ?
  • Ja zgjidhja m? e mir? me tapat e silikonit.
  • Mbroni parketin apo pllakat tuaja nga g?rvishtja.
  • Nj?kohesisht edhe eleminoni zhurmat dhe rr?shqitjet e karrigeve.

70 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tapa silikoni p?r karrige, tavolin?, mobilje tje…
  • Vjen zgjidhja p?r eleminimin e zhurm?s dhe d?mtimit t? parketit.
  • Nuk do t? ket? g?rvishtje dhe do t? zvog?loj? zhurm?n kur l?vizni mobiljet tuaja.

Specifikat

  • Materiali: Silikoni
  • Madh?sia: 4×3,2x3cm