Shtyp?se multifunksionale

 • Shtyp?se patatesh, hudhre ose limoni etj…
 • Ideal p?r t? b?r? pure patatesh, si dhe p?r nj? larmi perimesh.
 • Gjithashtu nj? m?nyr? e mir? p?r t? b?r? ushqim sht?piak p?r f?mij?.
 • Produkti ?sht? i shpejt? dhe i leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me 3 forma t? ndryshme.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shtryp?se manuale p?r kuzhin? multifunksionale.
 • Mund t? p?rdoret gjithashtu si nj? shtryp?se frutash, duke ju lejuar t? b?ni pure t? but? frutash brenda pak minutash.
 • Dizajn me kapje t? rehatshme kursen koh? dhe pun?.

Specifikat

 • Material 100% inox
 • Pesha: 445g
 • Madh?sia: 27x15x9cm
 • Ngjyra: argjend