Zhbllokues

  • Mjaft u lodh?t duke shpenzuar para p?r t? zhbllokuar tualete dhe lavaman?t tuaj.
  • Nje zhbllokues lavamani dhe WC kaq i domosdosh?m p?r cdo sht?pi.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Zhbllokues

  • Nje zhbllokues lavamani dhe WC kaq i domosdosh?m p?r cdo sht?pi.
  • N? form?n e nj? pompe me fuqi shtyt?se
  • Mjaft u lodh?t duke shpenzuar para p?r t? zhbllokuar tualete dhe lavaman?t tuaj.
  • Nj? zgjidhje revolucionare q? shp?rthen madje edhe bllokimet m? t? v?shtira n? vet?m pak sekonda.
  • Kjo paisje ?sht? ideale p?r zhbllokimin e tualeteve dhe lavaman?ve
  • I tjesht? n? p?rdorim