Fshes? pastrimi

Fshes? pastrimi inteligjente me magnet p?r mbledhjen e mbeturinave e pluhurit n? sht?pin? tuaj

Ka material te but? ku mund t? mbledhe dhe grimcat m? t? vogla.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 

Fshes? pastrimi p?r sht?pin? tuaj.

1.I vog?l dhe i p?rshtatsh?m: k?ndi i divanit gjithashtu mund t? pastrohet.

2. Hedhja e mbeturinave: pa pluhur t? mbetur.

3. Fshes? elastike e lart?: kompakt dhe delikate, but?si e moderuar.

 

Specifikat?

Materiali: PP + ?elik inox

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 0,89 kg