Lecke pastrimi

 • Nj? nga gj?rat m? t? r?nd?sishme t? kujdesit t? sht?pis?, q? asnjeh?r? nuk kursehemi ?sht? lecka p?r pastrimin e dyshemes?.
 • Kjo leck? e dyan?shme fantastike q? asnj?h?re nuk duhet t? mendohemi p?r ta pasur n? sht?pin? tuaj.
 • K?to lecka jan? shum? praktike, menj?her? sapo t?i p?rdorni do t? shihni sa t? thjeshta jan? p?r t?u menaxhuar.
 • Pastrojn? sip?rfaqen e dyshemes? duke l?n? pas nj? past?rti t? padiskutueshme.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Leck? pastrimi p?r dyshemen? e sht?pis? tuaj.
 • Zgjidhja me e mir? p?r t? pastruar n? m?nyr?n m? t? thjesht? t? mundshme dhe pa u lodhur.
 • Pastron n? m?nyr? t? shpejt?.
 • Esht? shum? praktike.

Specifikat

 • Ngjyra: kaki
 • Materiali: plastik? + leck? + ?elik inox
 • Madh?sia: Koka e rrobave pastruese ?sht? 35 * 11 * 0.7 cm /
 • Gjatesia e shkopit? 135 cm