Shtrydhëse Frutash

1,690 L 2,490 L

Shtrydhese portokalli

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • 💥Ulje 30%💥
 • 🍊Shtrydhëse agrumesh me karikim
 • Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
 • Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
Shtoje në shportëKrahasoni
5,990 L

Shtrydhese frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shtrydh?se frutash shum? cil?sore e markes DSP, p?r t? mar? l?ngun e fresk?t t? frutave tuaja t? preferuar n? cast dhe plot vitamina.
 • Me kapacitet mbajt?s l?ngu deri n? 1 lit?r dhe 2 lit?r pjes? t? mbetur t? frutit.
 • Me dy nivele shpejt?sie p?r nj? shtrydhje t? efektshme.
 • Prer?se celiku e inoksi dhe sistem filtrimi.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Shtrydh?se frutash Sonifer SF-5517

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • P?r l?ng t? sh?ndetsh?m dhe natyral t? frutave cdo dit? e shpejt? dhe praktike.
 • Nd?rtuar nga material inoks i cil?sis? s? lart?.
 • Me nj? dizanj unik dhe modern, e shpejt? dhe praktike,
 • I leht? p?r tu pastruar.
 • Kursen koh? dhe energji.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,790 L

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Shtrydh?se frutash profesiolane, nxjerr sasin? maksimale t? l?ngjeve e vitaminave.
 • Pajisje shum? e nevojshme p?r t?ju plot?suar gjithe d?shirat n? kuzhin?n e sht?pis??suaj.
 • L?ngje t? sh?ndetsh?m dhe t? shijsh?m.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur, montuar, ?montuar dhe pastruar.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Bender frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Blenderi? i frutave dhe perimesh sherben per te bere lengje te sa te mira dhe sa me te shendetshme per organizim e njeriut

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Shishe p?r milkshake

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Shtrydhese frutash manuale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.

Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L 6,990 L

Shtrydh?se frutash Dessini

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijoni l?ngjet e fresk?ta t? frutave tuaja t? preferuara.

Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.

Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

L?ngjet fantastike t? frutave t? preferuara.

Shijoni l?ngjet e fresk?ta pa i humbur vlerat ushqyese.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Shtrydhese Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: gameconsole-destiny-special-edition-2

Per te nisur diten plot gjalleri dhe freski tashme ju vjen ne ndihme kjo shtrydhese Elektrike e cila ju mund?son ?do ?ast nj? got? l?ng t? fresk?t.
Cilesit: Leht?sisht e pastrueshme dhe me nj? konsum minimal energjie (40W)

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Shtrydhese Frutash

0 nga 5
(0)
SKU: shtrydhese-frutash

Vjen ne SUPER Oferte Per vetem 3490 Leke
Per lengje sa me te mire dhe te fresket pa humbur vlerat ushqyese ? ? ? ? ?
? 6 Muaj Garanci
? Fuqia 500 W
? Me 2 Nivele shpejtesie

Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydhese portokalli

0 nga 5
(0)
 • 💥Ulje 30%💥
 • 🍊Shtrydhëse agrumesh me karikim
 • Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
 • Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
SKU: N/A
1,690 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydhese frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash shum? cil?sore e markes DSP, p?r t? mar? l?ngun e fresk?t t? frutave tuaja t? preferuar n? cast dhe plot vitamina.
 • Me kapacitet mbajt?s l?ngu deri n? 1 lit?r dhe 2 lit?r pjes? t? mbetur t? frutit.
 • Me dy nivele shpejt?sie p?r nj? shtrydhje t? efektshme.
 • Prer?se celiku e inoksi dhe sistem filtrimi.
SKU: N/A

Shtrydh?se frutash Sonifer SF-5517

0 nga 5
(0)
 • P?r l?ng t? sh?ndetsh?m dhe natyral t? frutave cdo dit? e shpejt? dhe praktike.
 • Nd?rtuar nga material inoks i cil?sis? s? lart?.
 • Me nj? dizanj unik dhe modern, e shpejt? dhe praktike,
 • I leht? p?r tu pastruar.
 • Kursen koh? dhe energji.
SKU: N/A

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.
SKU: N/A

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash profesiolane, nxjerr sasin? maksimale t? l?ngjeve e vitaminave.
 • Pajisje shum? e nevojshme p?r t?ju plot?suar gjithe d?shirat n? kuzhin?n e sht?pis??suaj.
 • L?ngje t? sh?ndetsh?m dhe t? shijsh?m.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur, montuar, ?montuar dhe pastruar.
SKU: N/A

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?
SKU: N/A

Bender frutash

0 nga 5
(0)

Blenderi? i frutave dhe perimesh sherben per te bere lengje te sa te mira dhe sa me te shendetshme per organizim e njeriut

SKU: N/A

Shishe p?r milkshake

0 nga 5
(0)

Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

SKU: N/A

Shtrydhese frutash manuale

0 nga 5
(0)

Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.

Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

SKU: N/A

Shtrydh?se frutash Dessini

0 nga 5
(0)

Shijoni l?ngjet e fresk?ta t? frutave tuaja t? preferuara.

Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.

SKU: N/A
4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)

L?ngjet fantastike t? frutave t? preferuara.

Shijoni l?ngjet e fresk?ta pa i humbur vlerat ushqyese.

SKU: N/A

Shtrydhese Elektrike

0 nga 5
(0)

Per te nisur diten plot gjalleri dhe freski tashme ju vjen ne ndihme kjo shtrydhese Elektrike e cila ju mund?son ?do ?ast nj? got? l?ng t? fresk?t.
Cilesit: Leht?sisht e pastrueshme dhe me nj? konsum minimal energjie (40W)

SKU: gameconsole-destiny-special-edition-2

Shtrydhese Frutash

0 nga 5
(0)

Vjen ne SUPER Oferte Per vetem 3490 Leke
Per lengje sa me te mire dhe te fresket pa humbur vlerat ushqyese ? ? ? ? ?
? 6 Muaj Garanci
? Fuqia 500 W
? Me 2 Nivele shpejtesie

SKU: shtrydhese-frutash

Shtrydhese portokalli

0 nga 5
(0)
 • 💥Ulje 30%💥
 • 🍊Shtrydhëse agrumesh me karikim
 • Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
 • Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
1,690 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydhese frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash shum? cil?sore e markes DSP, p?r t? mar? l?ngun e fresk?t t? frutave tuaja t? preferuar n? cast dhe plot vitamina.
 • Me kapacitet mbajt?s l?ngu deri n? 1 lit?r dhe 2 lit?r pjes? t? mbetur t? frutit.
 • Me dy nivele shpejt?sie p?r nj? shtrydhje t? efektshme.
 • Prer?se celiku e inoksi dhe sistem filtrimi.

Shtrydh?se frutash Sonifer SF-5517

0 nga 5
(0)
 • P?r l?ng t? sh?ndetsh?m dhe natyral t? frutave cdo dit? e shpejt? dhe praktike.
 • Nd?rtuar nga material inoks i cil?sis? s? lart?.
 • Me nj? dizanj unik dhe modern, e shpejt? dhe praktike,
 • I leht? p?r tu pastruar.
 • Kursen koh? dhe energji.

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash profesiolane, nxjerr sasin? maksimale t? l?ngjeve e vitaminave.
 • Pajisje shum? e nevojshme p?r t?ju plot?suar gjithe d?shirat n? kuzhin?n e sht?pis??suaj.
 • L?ngje t? sh?ndetsh?m dhe t? shijsh?m.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur, montuar, ?montuar dhe pastruar.

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?

Bender frutash

0 nga 5
(0)

Blenderi? i frutave dhe perimesh sherben per te bere lengje te sa te mira dhe sa me te shendetshme per organizim e njeriut

Shishe p?r milkshake

0 nga 5
(0)

Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

Shtrydhese frutash manuale

0 nga 5
(0)

Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.

Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

Shtrydh?se frutash Dessini

0 nga 5
(0)

Shijoni l?ngjet e fresk?ta t? frutave tuaja t? preferuara.

Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)

L?ngjet fantastike t? frutave t? preferuara.

Shijoni l?ngjet e fresk?ta pa i humbur vlerat ushqyese.

Shtrydhese Elektrike

0 nga 5
(0)

Per te nisur diten plot gjalleri dhe freski tashme ju vjen ne ndihme kjo shtrydhese Elektrike e cila ju mund?son ?do ?ast nj? got? l?ng t? fresk?t.
Cilesit: Leht?sisht e pastrueshme dhe me nj? konsum minimal energjie (40W)

Shtrydhese Frutash

0 nga 5
(0)

Vjen ne SUPER Oferte Per vetem 3490 Leke
Per lengje sa me te mire dhe te fresket pa humbur vlerat ushqyese ? ? ? ? ?
? 6 Muaj Garanci
? Fuqia 500 W
? Me 2 Nivele shpejtesie

Shtrydhese portokalli

0 nga 5
(0)
 • 💥Ulje 30%💥
 • 🍊Shtrydhëse agrumesh me karikim
 • Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
 • Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
1,690 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydhese frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash shum? cil?sore e markes DSP, p?r t? mar? l?ngun e fresk?t t? frutave tuaja t? preferuar n? cast dhe plot vitamina.
 • Me kapacitet mbajt?s l?ngu deri n? 1 lit?r dhe 2 lit?r pjes? t? mbetur t? frutit.
 • Me dy nivele shpejt?sie p?r nj? shtrydhje t? efektshme.
 • Prer?se celiku e inoksi dhe sistem filtrimi.

Shtrydh?se frutash Sonifer SF-5517

0 nga 5
(0)
 • P?r l?ng t? sh?ndetsh?m dhe natyral t? frutave cdo dit? e shpejt? dhe praktike.
 • Nd?rtuar nga material inoks i cil?sis? s? lart?.
 • Me nj? dizanj unik dhe modern, e shpejt? dhe praktike,
 • I leht? p?r tu pastruar.
 • Kursen koh? dhe energji.

Grir?s elektrik

0 nga 5
(0)
 • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
 • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
 • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)
 • Shtrydh?se frutash profesiolane, nxjerr sasin? maksimale t? l?ngjeve e vitaminave.
 • Pajisje shum? e nevojshme p?r t?ju plot?suar gjithe d?shirat n? kuzhin?n e sht?pis??suaj.
 • L?ngje t? sh?ndetsh?m dhe t? shijsh?m.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur, montuar, ?montuar dhe pastruar.

Shtrydh?se elektrike frutash

0 nga 5
(0)
 • Padyshim kjo ?sht? shtrydh?sia q? ju ofron l?ngje t? fresk?ta si portokalli, limon, qitro etje…
 • Me nj? dizanj dhe form? super q? ju lejon t? merni maksimumin e l?ngut.
 • Gypi kullues mund t? bllokohet q? t? mos t? rrjedhi pas shtrydhjes.
 • ?Hiqet dhe pastrohet leht?

Bender frutash

0 nga 5
(0)

Blenderi? i frutave dhe perimesh sherben per te bere lengje te sa te mira dhe sa me te shendetshme per organizim e njeriut

Shishe p?r milkshake

0 nga 5
(0)

Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

Shtrydhese frutash manuale

0 nga 5
(0)

Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.

Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

Shtrydh?se frutash Dessini

0 nga 5
(0)

Shijoni l?ngjet e fresk?ta t? frutave tuaja t? preferuara.

Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Shtrydh?se frutash

0 nga 5
(0)

L?ngjet fantastike t? frutave t? preferuara.

Shijoni l?ngjet e fresk?ta pa i humbur vlerat ushqyese.

Shtrydhese Elektrike

0 nga 5
(0)

Per te nisur diten plot gjalleri dhe freski tashme ju vjen ne ndihme kjo shtrydhese Elektrike e cila ju mund?son ?do ?ast nj? got? l?ng t? fresk?t.
Cilesit: Leht?sisht e pastrueshme dhe me nj? konsum minimal energjie (40W)

Shtrydhese Frutash

0 nga 5
(0)

Vjen ne SUPER Oferte Per vetem 3490 Leke
Per lengje sa me te mire dhe te fresket pa humbur vlerat ushqyese ? ? ? ? ?
? 6 Muaj Garanci
? Fuqia 500 W
? Me 2 Nivele shpejtesie

Po shfaqen krejt 13 përfundimet