-2,500 L

Shtrydh?se frutash Dessini

Shijoni l?ngjet e fresk?ta t? frutave tuaja t? preferuara.

Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Shtrydh?se frutash Dessini

  • Me an? t? motorit 1400W ka fuqi t? mjaftueshme p?r t? gjitha k?rkesat e p?rditshme t? kuzhin?s.
  • Nga cop?timi, bluarja, p?rzierja p?r t? p?rgatitur l?ngjet e juaja t? preferuara.
  • SafetyStop ofron mbrojtje efikase kur hapni kapakun gjat? pun?s, motori ndalon menj?her? dhe automatikisht.

Specifikat:

  • Fuqia e motorrit 1400W.
  • En? e madhe e l?vizshme.
  • Kapacitetti 2L.
  • E leht? p?r tu pastruar, t? gjitha pjest?t mund t? pastrohen n? lavastovilje.