-25%
,

NutriBullet


Krahaso

Jeni me nxitim dhe nuk keni kohë të pregatisni diçka të shëndetshme? Ju vjen ne ndihme NutriBullet, me 12 aksesore nuk pergatit vetem smoothie,por dhe vakte të shijshme e të shëndetshme per ju dhe familjen tuaj.
🔸 Nxjerr të gjitha vlerat ushyese të ushqimeve që ne konsumojmë
🔸 Shperben ne grimcat baze ushqimet pa i humbur asnje elementet me rendesi per organizmin
🔸 Diametri i pjesës bazë: 13,5 cm
🔸 Lartësia e paisjes bazë pa gotat: 20 cm
🔸 Lartësia e gotës së madhe:17 cm
🔸 Lartësia e gotës së vogël: 12,5 cm
🔸 Diametri i gotës: 10,5 cm
🔸 Motori 600-watt
🔸 Në paisje nuk duhet të vendosni ushqime të nxehta, ju këshillojmë që përpara përdorimit të tyre ato duhet të lihen të ftohen.
🔸 Kapaciteti 0.7 l, 2 x 0.5 l

4,490 L 5,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.