-800 L

Shtrydhese portokalli

 • đŸ’„Ulje 30%đŸ’„
 • 🍊ShtrydhĂ«se agrumesh me karikim
 • Ju arrini tĂ« pĂ«rgatisni lĂ«ngje frutash tĂ« shijshme dhe tĂ« shĂ«ndetshme !
 • PĂ«rdoret pĂ«r tĂ« shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.

1,690 L

Krahasoni

PĂ«rshkrim

 • 🍊ShtrydhĂ«se agrumesh me karikim
 • Ju arrini tĂ« pĂ«rgatisni lĂ«ngje frutash tĂ« shijshme dhe tĂ« shĂ«ndetshme !
 • PĂ«rdoret pĂ«r tĂ« shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.

Specifikat

 • Tensioni: 7.4V
 • Fuqia: 45 W
 • Karikimi: Karikimi me USB
 • Kodi: S2166