-29%
,

Nutribullet Pro


Krahaso

Nutriubullet Pro 900 do të sigurojë që ju të merrni të gjitha vlerat ushqyese nga ushqimet që konsumoni Ai është një shpërbërës vlerash ushqimore dhe ka fuqinë të nxjerrë të gjitha vlerat ushqimore të ushqimeve që ne hamë.
🔸 Do të shpërbëje ushqimet deri në grimcat më të imëta
🔸 I hap farat, i pret në mes dhe gërryen lëkurën për të ekspozuar vlerat e fshehura ushqyese
🔸 Zvogëlon kohën e harxhuar në kuzhinë
🔸 Motorr i fuqishëm 900 W
🔸 Thika të patentuara dhe veprim ciklonik
🔸 E lehtë për tu pastruar
🔸 E vogël dhe kompakte
🔸 Permasat 30 x 17.5 x 34.5 cm

4,990 L 6,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.