Shtrydh?se frutash Sonifer SF-5517

 • P?r l?ng t? sh?ndetsh?m dhe natyral t? frutave cdo dit? e shpejt? dhe praktike.
 • Nd?rtuar nga material inoks i cil?sis? s? lart?.
 • Me nj? dizanj unik dhe modern, e shpejt? dhe praktike,
 • I leht? p?r tu pastruar.
 • Kursen koh? dhe energji.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shtrydh?se frutash e perimesh Sonifer SF-5517.
 • Dy drejtime t? rrotullimit t? kok?s.
 • Nj? gryk? me nj? valvul anti-pikim.
 • Mbrojtja nga mbinxehja.

Specifikat

 • Marka: Sonifer
 • Modeli: SF-5517
 • Fuqia: 30W
 • Kapaciteti: 250 ml 3 gota
 • Materiali: Plastik?
 • Gjat?sia e kordonit t? rrym?s: 1m
 • P?rmasat: (L14 x W14 x H18cm)
 • Furnizimi me energji elektrike: AC 220-240V 50Hz
 • Kapak mbrojt?s