Sokany Electric Grill SK-230

 • Sokany Electric SK-230 praktik dhe e thjesht? n? p?rdorim.
 • Krijoni ndjesin? e barbeque-se n? komoditetin e sht?pis? suaj.
 • Pllaka t? trasha t? mbuluara me veshje jo ngjit?se.
 • Jasht?zakonisht funksionale p?r p?rgatitjen e vakteve t? shpejta.
 • Hapet dhe mbyllet leht?sisht deri n? 180 grad?.
 • Siguresa p?r t? parandaluar mbinxehjen.
 • Treguesit LED t? energjis?.
 • Trupi prej ?eliku inox.
 • Fuqia – 2200W

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Sokany Electric SK-230.
 • Pllaka t? trasha t? mbuluara me veshje jo ngjit?se.
 • Treguesit LED t? energjis?.
 • Siguresa p?r t? parandaluar mbinxehjen.
 • Hapet dhe mbyllet lehtesisht deri ne 90 grade.
 • Ngrohje e shpejt?

Specifikat

 • Trupi prej ?eliku inox
 • Numri i Modelit – SK-230
 • Pesha e paketimit – 5 KG
 • Fuqia – 2200W