Tabele edukative per femije

SKU: N/A

Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj .

Ju vjne ne ndihme? ?per? te mesuar femijen si persh? shkronjat.? numrat? mbledhjet apo zbritjet.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Krijone nje sistematike tek femijet.
  • Tabel e specifikuar per shkronjat , numerat, mbledhje dhe zbritje.
  • Tabela eshte funkisonale nga te dyja anet ku ana tjeter? sherben per te shkruajtur.
  • Materiali druri.
  • Permasat 43.6cm 32cm.