Kuti dreke

 • Kjo kuti dreke e krijuar posa??risht ?sht? nj? zgjedhje ideale p?r f?mij?t n? shkoll?, dhe t? rriturit n? pun? ose kur udh?tojn?.
 • E krijuar nga ?eliku inox, plastika me cil?si t? lart? dhe silikoni.
 • en?t e ruajtjes s? ushqimit jan? t? sigurta.
 • Mund t? shtoni pak uj? n?n ndarje.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Zgjedhja juaj e sigurt dhe e sh?ndetshme e kutis? s? drek?s.
 • E bukur dhe e leht? p?r t?u p?rdorur, kutia? e drek?s ?elik inox.
 • Ndarjet ju inkurajojn? t? gatuani ushqimet tuaja n? sht?pi dhe hani ushqim m? t? sh?ndetsh?m.
 • E fort? dhe e q?ndrueshme.

Specifikat

 • Materiali: ?elik inox
 • Forma: Drejtk?nd?shi
 • Mbulesa: Me kapak
 • P?rmasat: 31.5 cm x 25.5 cm