Termus

1,990 L

Kuti dreke

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo kuti dreke e krijuar posa??risht ?sht? nj? zgjedhje ideale p?r f?mij?t n? shkoll?, dhe t? rriturit n? pun? ose kur udh?tojn?.
 • E krijuar nga ?eliku inox, plastika me cil?si t? lart? dhe silikoni.
 • en?t e ruajtjes s? ushqimit jan? t? sigurta.
 • Mund t? shtoni pak uj? n?n ndarje.
Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Mbajt?s uji prej silikoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbajt?s uji dhe l?ngjesh kaq praktik ju vjen n? ndihm? me hapje t? gjat?.

Shtoje në shportëKrahasoni
8,990 L 12,000 L

Mini frigorifer portativ

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.

Ideal p?r ju.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Termus

0 nga 5
(0)
SKU: termus

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.5 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Termus

0 nga 5
(0)
SKU: termus-3

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 1.0 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Termus

0 nga 5
(0)
SKU: termus-2

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.7 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Termus

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Termus praktik p?r t? mbajtur t? fresk?t l?ngjet tuaja kudo q? ndodheni
Shtoje në shportëKrahasoni
14,490 L

Termus me dy funksione, ftohje dhe ngrohje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mban ushqimin tuaj t? ngroht? dhe t? ftoht? n? var?si t? d?shir?s suaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Gatimet tuaja mund ti merni ne pune, shkoll? etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

 

Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Gatimet tuaja mund ti merni n? pun?, shkolle etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

Shtoje në shportëKrahasoni

Kuti dreke

0 nga 5
(0)
 • Kjo kuti dreke e krijuar posa??risht ?sht? nj? zgjedhje ideale p?r f?mij?t n? shkoll?, dhe t? rriturit n? pun? ose kur udh?tojn?.
 • E krijuar nga ?eliku inox, plastika me cil?si t? lart? dhe silikoni.
 • en?t e ruajtjes s? ushqimit jan? t? sigurta.
 • Mund t? shtoni pak uj? n?n ndarje.
SKU: N/A

Mbajt?s uji prej silikoni

0 nga 5
(0)

Mbajt?s uji dhe l?ngjesh kaq praktik ju vjen n? ndihm? me hapje t? gjat?.

SKU: N/A

Mini frigorifer portativ

0 nga 5
(0)

Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.

Ideal p?r ju.

SKU: N/A
8,990 L 12,000 L Shtoje në shportëKrahasoni

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.5 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

SKU: termus

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 1.0 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

SKU: termus-3

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.7 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

SKU: termus-2

Termus

0 nga 5
(0)
 • Termus praktik p?r t? mbajtur t? fresk?t l?ngjet tuaja kudo q? ndodheni
SKU: N/A

Termus me dy funksione, ftohje dhe ngrohje

0 nga 5
(0)
 • Mban ushqimin tuaj t? ngroht? dhe t? ftoht? n? var?si t? d?shir?s suaj.
SKU: N/A

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni ne pune, shkoll? etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

 

SKU: N/A

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni n? pun?, shkolle etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

SKU: N/A

Kuti dreke

0 nga 5
(0)
 • Kjo kuti dreke e krijuar posa??risht ?sht? nj? zgjedhje ideale p?r f?mij?t n? shkoll?, dhe t? rriturit n? pun? ose kur udh?tojn?.
 • E krijuar nga ?eliku inox, plastika me cil?si t? lart? dhe silikoni.
 • en?t e ruajtjes s? ushqimit jan? t? sigurta.
 • Mund t? shtoni pak uj? n?n ndarje.

Mbajt?s uji prej silikoni

0 nga 5
(0)

Mbajt?s uji dhe l?ngjesh kaq praktik ju vjen n? ndihm? me hapje t? gjat?.

Mini frigorifer portativ

0 nga 5
(0)

Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.

Ideal p?r ju.

8,990 L 12,000 L Shtoje në shportëKrahasoni

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.5 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 1.0 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.7 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)
 • Termus praktik p?r t? mbajtur t? fresk?t l?ngjet tuaja kudo q? ndodheni

Termus me dy funksione, ftohje dhe ngrohje

0 nga 5
(0)
 • Mban ushqimin tuaj t? ngroht? dhe t? ftoht? n? var?si t? d?shir?s suaj.

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni ne pune, shkoll? etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

 

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni n? pun?, shkolle etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

Kuti dreke

0 nga 5
(0)
 • Kjo kuti dreke e krijuar posa??risht ?sht? nj? zgjedhje ideale p?r f?mij?t n? shkoll?, dhe t? rriturit n? pun? ose kur udh?tojn?.
 • E krijuar nga ?eliku inox, plastika me cil?si t? lart? dhe silikoni.
 • en?t e ruajtjes s? ushqimit jan? t? sigurta.
 • Mund t? shtoni pak uj? n?n ndarje.

Mbajt?s uji prej silikoni

0 nga 5
(0)

Mbajt?s uji dhe l?ngjesh kaq praktik ju vjen n? ndihm? me hapje t? gjat?.

Mini frigorifer portativ

0 nga 5
(0)

Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.

Ideal p?r ju.

8,990 L 12,000 L Shtoje në shportëKrahasoni

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.5 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 1.0 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash l?ngje t? ftoht? dhe t? nxeht? ne cdo kohe
? kapacitet 0.7 L
? Material inoxi
? Mund ta maresh me vete kudo

Termus

0 nga 5
(0)
 • Termus praktik p?r t? mbajtur t? fresk?t l?ngjet tuaja kudo q? ndodheni

Termus me dy funksione, ftohje dhe ngrohje

0 nga 5
(0)
 • Mban ushqimin tuaj t? ngroht? dhe t? ftoht? n? var?si t? d?shir?s suaj.

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni ne pune, shkoll? etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

 

Termus ushqimi

0 nga 5
(0)

Gatimet tuaja mund ti merni n? pun?, shkolle etj

Mban ushqimet n? temperatur? konstante.

Po shfaqen krejt 10 përfundimet