-3,010 L

Mini frigorifer portativ

SKU: N/A

Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.

Ideal p?r ju.

8,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mini Frigorifer portativ per ftohje dhe ngrohje.

  • Do t? zgjidh? t? gjitha nevojat e transportit t? ushqimit dhe pijeve q? ju keni.
  • Ideal p?r ju.

Specifikat:

  • Klas energjie A + + dhe funksioni ECO e b?n at? edhe m? ekonomik.
  • Frigorifer portativ me aft?si ngroh?se dhe ftohese
  • Ideale p?r udh?time, plazh, kampe dhe aktivitete n? natyr?