,

Grirese Mishi


Krahaso

Grirese elektrike mishi. Pervec mishit mund te grije dhe perime apo ushqime te ndryshme.
đŸ”žïž Fuqia maksimale: 1500 W
đŸ”žïž Disk metali
đŸ”žïž Grires metalike

7,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.