Prerese shalqini

 • Sezoni i shalqinit po vjen, kjo pajisje do t? jet? nj? shp?tim p?r ju.
 • T? gjith?ve na duket e mundimshme prerja e nj? shalqini!
 • E pret shalqinin n? feta perfekte, gati p?r tu konsumuar, me vet?m 1 l?vizje.
 • Ndan shalqinin n? 12 pjes?
 • Tehe t? mprehta inox.

 

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Prer?se shalqini.
 • P?rgatitni pjes? t? shalqinit ose pjeprit n? vet?m disa hapa
 • Kjo prer?s? ju mund?son prerjen shum? leht?.
 • Prer?se me forma materiali ?elik dhe dorez? plastike.

Specifikat

 • Madh?sia totale: 37cm
 • Diametri: 25 cm