Peshore

1,990 L

Peshore kuzhine Austria FA-6403-1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Peshore elektrike kuzhine me dizajn elegant dhe kompakt,
 • Shijoni elegancen n? ambjentin e kuzhin?s suaj me k?t? peshore fantastike.
 • Sip?rfaqja e saj prej celiku inoks ju mund?son peshimin direkt mbi t?.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Peshore Dixhitale

0 nga 5
(0)
SKU: peshore-dixhitale

Peshore dixhitale perfekte per kuzhine
? Mund te peshoni fruta, perime ose cdo gje tjeter
? Pesha deri ne 5 kile

Shtoje në shportëKrahasoni

Peshore kuzhine Austria FA-6403-1

0 nga 5
(0)
 • Peshore elektrike kuzhine me dizajn elegant dhe kompakt,
 • Shijoni elegancen n? ambjentin e kuzhin?s suaj me k?t? peshore fantastike.
 • Sip?rfaqja e saj prej celiku inoks ju mund?son peshimin direkt mbi t?.
SKU: N/A

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.
SKU: N/A

Peshore Dixhitale

0 nga 5
(0)

Peshore dixhitale perfekte per kuzhine
? Mund te peshoni fruta, perime ose cdo gje tjeter
? Pesha deri ne 5 kile

SKU: peshore-dixhitale

Peshore kuzhine Austria FA-6403-1

0 nga 5
(0)
 • Peshore elektrike kuzhine me dizajn elegant dhe kompakt,
 • Shijoni elegancen n? ambjentin e kuzhin?s suaj me k?t? peshore fantastike.
 • Sip?rfaqja e saj prej celiku inoks ju mund?son peshimin direkt mbi t?.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.

Peshore Dixhitale

0 nga 5
(0)

Peshore dixhitale perfekte per kuzhine
? Mund te peshoni fruta, perime ose cdo gje tjeter
? Pesha deri ne 5 kile

Peshore kuzhine Austria FA-6403-1

0 nga 5
(0)
 • Peshore elektrike kuzhine me dizajn elegant dhe kompakt,
 • Shijoni elegancen n? ambjentin e kuzhin?s suaj me k?t? peshore fantastike.
 • Sip?rfaqja e saj prej celiku inoks ju mund?son peshimin direkt mbi t?.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
 • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
 • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
 • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.

Peshore Dixhitale

0 nga 5
(0)

Peshore dixhitale perfekte per kuzhine
? Mund te peshoni fruta, perime ose cdo gje tjeter
? Pesha deri ne 5 kile

Po shfaqen krejt 3 përfundimet