Perde n? form? rrjete

> SKU: N/A

Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.

Ideale p?r ju.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Perde n? form? rrjete p?r insektet

  • Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.
  • Ideale p?r ju.

Specifikat:

  • E pajisur me magnet e ben t? leht? mbylljen dhe hapjen.
  • E shk?lqyeshme p?r kafsh?t sht?piake, u lejon atyre t? hyjn? brenda dhe jasht?.
  • Rrjeta ?sht? e p?rb?r prej materialit tep?r rezistent.
  • P?rshtaatet n? cdo der? si: pallat, sht?pi private, ballkon, garazhd etj…
  • Mund ta p?rdorni dhe p?r Rulota.
  • P?rmasat: 200 x 118 cm