Vrasese Mushkonjash & Mizash

> SKU: vrasese-mushkonjash-mizash

Gecko: LTD-288 Me Drit?
Kjo ?sht? nj? patent? e teknologjis? s? lart?, e p?rshtatshme p?r p?rdorim n? vende t? ndryshme, gjat? udh?timit, n? ambiente t? mbyllura, restorante etj.
? ?sht? shum? efikase q? vret mushkonjat dhe miza
? Me karikim
? Mund ta perdorni dhe per dirte nate
? Nuk eshte loder per femij, dhe mos e prekni brenda ne rrjete ne momentin qe eshte e ndezur

1,190 L

Krahasoni