LLamp? LED p?r largimin e insekteve

SKU: N/A

Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.

Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin

990 L

Krahasoni

Përshkrim

LLamp? LED p?r largimin e insekteve.

  • Tashm? flini t? qet? fal? k?saj paisje.
  • Insektet aq t? bezdisshme p?r ne.
  • Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.
  • Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin.
  • Drita t?rheq insektet fluturuese dhe i vret ato n? momentin q? ato p?rplasen me t?.

Specifikat:

  • Ndricon dhe vret nj?koh?sisht.
  • P?rdoret n? sht?pi, zyra, ne cdo ambjent me pak fjal?.
  • Fuqia: 60W
  • Materiali: Plastik ABS