Llamp? LED kundra mushkonjave

> SKU: N/A

Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.

UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

Llamp? LED kundra mushkonjave

  • Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.
  • UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

Specifikat:

  • Mbron ambjentin tuaj q? t? pushoni t? qet, gjithashtu dhe bebt mund t? b?jn? nj? gjum? t? rehatsh?m pa u shqet?suar.
  • Guaska e q?ndrueshme e llamb?s, rezistente ndaj temperatur?s s? lart?.
  • Trupi i llamb?s mund t? shpaloset, me gjat?si 35 cm.
  • Ideal p?r sht?pit?.
  • Fuqia: 40W.
  • Tensioni: 165-265V 50 / 60Hz.
  • Lloji i mbajt?sit t? llamb?s: E27.