Makine qepse dore Handy Stitch

> SKU: makine-qepse-dore-handy-stitch

Eshte e mrekullueshme per per riparime ose pune te shpejta ?
?? Kompakte, mund ta mbani ne pellembe te dores dhe eshte e levizshme
?? Makinen praktike e vogel te ben te mundur qe ta merni kudo si edhe per pushimet tuaja
?? Mund ta perdorni per perde te varuar, peluhura, ndreqja e nje xhepi te grisur etj?
?? Mund te beni me te lehte qepjen tuak te zakonshme dhe modelin e qepjes qe ju pelqen
?? Funksionon me 4 bateri te zakonshme

990 L

Krahasoni