Vras?s insektesh

> SKU: N/A

Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.

E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Vras?s insektesh

  • Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.
  • ?E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

Specifikat:

  • Multifunksionale, mund t? p?rdoret p?r t? vrar? me leht?si shumic?n e insekteve t? vogla fluturuese.
  • Ky zap i mizave dhe mushkonjave b?n m? t? leht? p?r t? kapur defektet me modelin e tij unik t? rekordeve t? tenisit dhe sip?rfaqen elektrike.
  • Jo m? substanc? m? t? rrezikshme, jotoksike dhe pa er?, duke ju sjell? nj? m?nyr? mjedisore dhe t? sh?ndetshme p?r t? kapur mete.
  • Me karikim.
  • E leht? p?r t’u p?rdorur.
  • Materiali: Plastik EKO