Lamp? Led, Vras?s insektesh

> SKU: N/A

Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.

Mjafton ta vendosni n? priz?.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

Vras?s insektesh

  • Mbroni veten dhe familjen tuaj.
  • Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.
  • Mjafton ta vendosni n? priz?.

Specifikat:

  • Mund ta p?rdorni p?r cdo ambjent.
  • T?rheq mushkonj?n ndaj drit?s duke i shkat?rruar ato shpejt dhe higjenikisht.
  • Jo toksike dhe pa kimikate.
  • Me kursim energjie.
  • P?rmasat: 12 x 6.3cm