Dekoderi Tokesor


Krahaso

Dekoderi tokesor
🛍 Vjen per vetem 1990 leke ⠀
🔾 BĂ«n tĂ« mundur shikimin ultra HD⠀
🔾 MarrĂ«s Full HD Eevc H.265⠀
🔾 Portat (freenet, H.265 / HEVC, HDMI, USB 2.0, Media Player, PVR gati⠀
🔾 I lehte per tu perdorur, permban dhe manual perdorimi⠀

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te Televizorit tuaj nuk do te shikoni transmetimet e tyre.⠀
Dekoderi DVB-T2 mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t’i pare.⠀

Kategoria: