Dritë tavoline e ringarkueshme Led

SKU: N/A
 • Dritë tavoline e ringarkueshme Led e cila ndryshon ngjyrën.
 • Rrotullimi 360 gradë dhe qafa fleksibël ju lejon të poziciononi dritën tuaj si të dëshironi.
 • Baza e ndryshimit të ngjyrave mund të vendoset në një ngjyrë të personalizuar sipas zgjedhjes tuaj.
 • Baza në formë guraleci mund të vendoset në një nga 256 ngjyrat ose në modalitetin e ndryshimit gradual të ngjyrës duke përdorur rrotën e ngjyrave të ndjeshme në prekje.
 • Priza e integruar USB në pjesën e pasme të llambës ju lejon të karikoni cdo pajisje me energji USB.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Paneli i aktivizuar me prekje ju lejon të ndizni/fikni.
 • Funksioni i dritës së natës ju mundëson të fikni dritën duke e mbajtur bazën mbi të.
 • Dritat e buta LED ofrojnë një dritë të ndritshme që është e butë dhe e lehtë për sytë.
 • Deri në 7 orë funksionim me valë për karikim

Specifikat

 • Tre cilësime të zbehta
 • Qafa fleksibël silikoni.
 • Materiali: Plastike