Hap?se automatite

 • E p?rsosur p?r ?do kavanoz ose shishe t? v?shtir? p?r t?u hapur.
 • Thjesht vendosni produktin n? maj? t? kavanozit, shtypni butonin dhe kana?e do t? hapet p?r sekonda.
 • Hapni kana?e pa mundim t? ?do madh?sie duke shtypur butonin dhe ndaloni duke shtypur edhe nj? her?.
 • E leht? p?r tu hequr dhe pastruar.

1,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Hap kavanove t? t? gjitha madh?sive.
 • Ju as nuk duhet t? p?rdorni forc? ajo rrotullohet automatikisht.
 • Dizajni i hapjes s? ingranazheve mund t? rregullohet lirsh?m n? p?rputhje me preferencat tuaja.
 • Produkti ?sht? b?r? nga ABS me cil?si t? lart?.

 

Specifikat

 • Materiali: ABS
 • Bateria: 2 * AA (1.5V) (nuk p?rfshihen)
 • Madh?sia: 10 * 6 * 18cm