Cajnik elektrik

 • Ky ibrik ?sht? shum? ?komod, i projektuar me nj? dizajn sht?pie.
 • P?rdorimi i cajnikut ?sht? absolutisht i sigurt ? gryka e tij ?sht? projektuar posa??risht p?r t? eleminuar rrjedhjet.
 • Elegant dhe e leht? p?r t?u p?rdorur, do t? shtoj? edhe m? shum? rehati dhe thjesht?si n? jet?n tuaj.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Cajnik elektrik DSP KK1124 ?sht? nj? pajisje tep?r funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
 • I p?rb?r? nga metal i cili nuk l? njolla.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.
 • Me filt?r.
 • Mbyllje automatike / manuale dhe mbrojtje nga vlimi.

Specifikat

 • Tension 220-240V
 • Fuqia ?1850-220 WATT
 • Frekuence 50/60HZ