Mini govat

SKU: N/A
  • Kjo mini govat e vog?l kaq praktike dhe e dobishme.
  • Ideale p?r udh?time n? plazh p?r t? lar? rrobgat e banjos ?orapet, apo t? br?nd?shmet.
  • Kjo mini govat lar?se ?sht? e dizajnuar me nj? model t? trash? materiali.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mini govat p?r larje t? shpejt?.
  • Mimi govat lar?se ?sht? e dizajnuar me nj? model t? trash? materiali.
  • Me kapacitet t? fort? mbajt?s dhe nj? fund t? mb?shtjell? dhe buz? p?r q?ndrueshm?ri t? zgjatur dhe p?rdorim afatgjat?.

 

Specifikat

  • Materiali: ABS PP
  • Madh?sia e produktit: 33 * 19 * 9cm
  • Ngjyrat e disponueshme: roz?, blu