Fshese korenti vertikale Sokany

 • Fshes? korenti vertikale, ideale p?r pastrimin e tapet?ve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshes? e fuqishme do t? p?rballoj? k?rkes?n e p?rditshme n? pastrimin e sht?pis? suaj.
 • Sht?pia juaj do t? jet? e past?r dhe do t? shk?lqej? p?rdit?
 • Shum? e p?rshtatshme p?r p?rdorim fal? nd?rtimit t? thjesht?.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Fshes? korenti vertikale Sokany
 • Depozit? t? l?vizshme dhe pastrohet leht?.
 • Sistemi i filtrimit HEPA kap pluhurin, papast?rtit?, bakteret dhe alergjen?t p?r nj? mjedis m? t? past?r n? sht?pi

 

Specifikat

 • Fuqia (W): 600W
 • Tensioni (V): 220V
 • Marka: Sokany
 • Kapaciteti i Kutis? s? Pluhurit (L): 1-2 L
 • Gjat?sia e kordonit (m): Rreth 3.5 metra