Fshesë korenti

4,490 L

Fshese korenti vertikale Sokany

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Fshes? korenti vertikale, ideale p?r pastrimin e tapet?ve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshes? e fuqishme do t? p?rballoj? k?rkes?n e p?rditshme n? pastrimin e sht?pis? suaj.
 • Sht?pia juaj do t? jet? e past?r dhe do t? shk?lqej? p?rdit?
 • Shum? e p?rshtatshme p?r p?rdorim fal? nd?rtimit t? thjesht?.
Shtoje në shportëKrahasoni
4,490 L 6,990 L

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

Shtoje në shportëKrahasoni
7,490 L

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-korenti

Ideale per pastrimin e tapeteve dhe dyshemeve, si dhe per pastrimin e ?arjeve, pelhurave dhe siperfaqeve qe jane me te veshtira per t?u arritur
?? Ka korrent te fuqishem dhe aksesoreve te furnizuar.
?? Fuqia: 2400W
?? Ideale p?r vende t? v?shtira p?r t?u arritur

Shtoje në shportëKrahasoni
11,990 L

Fshese me korenti First Austria

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-me-korenti-first-austria

Per nje shtepi sa me te paster dhe pa pluhura ?
? 6 Muaj Garanci
?? Me depozite uji qe ben thithjen duke eleminuar ndotjen e ambientit dhe duke shmngur alergjitlre
?? Kpaciteti deri ne 6 Litra
?? Fshesa e duhur per vende te veshtira per tu arritur
?? Perfekte per qilime, tapate, dysheme etj

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Fshese Korenti Elektra

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-korenti-elektra

Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod vjen fshesa me korent i markes Elektra
?? Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod
?? Me depozite plastike ku kapaciteti i saj eshte 2 litra
?? Fuqia eshte 1600 W, klasi i energjise A
?? Tensioni eshte 220-240 V
?? Filter Hepa
?? Teper e lehte ne perdorim.
?? Kabell i gjate 4.5 metra

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Fshese Korenti Fuego

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-korenti-fuego

Fshesa me korent e markes Fuego, vjen me teknologjine e re te ciklonit qe mundeson nje pastrim me efektiv dhe siguron jetegjatesine e filtrit.
?? Fuqia: 2000 W
?? Tensioni: 220-240V
?? Kapaciteti i rezervuarit t? ujit: 2.5 litra
?? Ngjyra: E bardh? / e zez?
?? Zhurma (dBa): 82 dB
?? Gjat?sia e kabllove: 5 m

Shtoje në shportëKrahasoni
9,990 L

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-korenti-3

Fshese Korenti e markes Sonifer per te pastruar hapesira te medha, pasi kapaciteti i saj shkon deri ne 21 litra!
?? Fuqia 1400 Watt
?? Sistem filtrimi
?? Ka eficense te larte ne pastrim
?? Cikel me vakum
?? Kujdes: Nuk perdoret per siperfaqe te lageshta

Shtoje në shportëKrahasoni
7,990 L

Fshese me Korent

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-me-korent

?? Fuqia 2600 W
?? Nuk ka nevoje per qese, ka nje hapesire ku mbledh mbeturinat
?? Pastrohet lehte
?? Kabell i gjate deri ne 4 metra

Shtoje në shportëKrahasoni
7,490 L

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)
SKU: fshese-korenti-2

?? Peshon pak dhe pastron shpejt
?? Fuqia 2000 W
?? Pastron ne cdo cep te shtepise
?? Nuk ka nevoje per qese por mbledh mbeturinat ne nje hapesire plastike
?? Pastrohet thjeshte

Shtoje në shportëKrahasoni

Fshese korenti vertikale Sokany

0 nga 5
(0)
 • Fshes? korenti vertikale, ideale p?r pastrimin e tapet?ve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshes? e fuqishme do t? p?rballoj? k?rkes?n e p?rditshme n? pastrimin e sht?pis? suaj.
 • Sht?pia juaj do t? jet? e past?r dhe do t? shk?lqej? p?rdit?
 • Shum? e p?rshtatshme p?r p?rdorim fal? nd?rtimit t? thjesht?.
SKU: N/A

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

SKU: N/A
4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Ideale per pastrimin e tapeteve dhe dyshemeve, si dhe per pastrimin e ?arjeve, pelhurave dhe siperfaqeve qe jane me te veshtira per t?u arritur
?? Ka korrent te fuqishem dhe aksesoreve te furnizuar.
?? Fuqia: 2400W
?? Ideale p?r vende t? v?shtira p?r t?u arritur

SKU: fshese-korenti

Fshese me korenti First Austria

0 nga 5
(0)

Per nje shtepi sa me te paster dhe pa pluhura ?
? 6 Muaj Garanci
?? Me depozite uji qe ben thithjen duke eleminuar ndotjen e ambientit dhe duke shmngur alergjitlre
?? Kpaciteti deri ne 6 Litra
?? Fshesa e duhur per vende te veshtira per tu arritur
?? Perfekte per qilime, tapate, dysheme etj

SKU: fshese-me-korenti-first-austria

Fshese Korenti Elektra

0 nga 5
(0)

Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod vjen fshesa me korent i markes Elektra
?? Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod
?? Me depozite plastike ku kapaciteti i saj eshte 2 litra
?? Fuqia eshte 1600 W, klasi i energjise A
?? Tensioni eshte 220-240 V
?? Filter Hepa
?? Teper e lehte ne perdorim.
?? Kabell i gjate 4.5 metra

SKU: fshese-korenti-elektra

Fshese Korenti Fuego

0 nga 5
(0)

Fshesa me korent e markes Fuego, vjen me teknologjine e re te ciklonit qe mundeson nje pastrim me efektiv dhe siguron jetegjatesine e filtrit.
?? Fuqia: 2000 W
?? Tensioni: 220-240V
?? Kapaciteti i rezervuarit t? ujit: 2.5 litra
?? Ngjyra: E bardh? / e zez?
?? Zhurma (dBa): 82 dB
?? Gjat?sia e kabllove: 5 m

SKU: fshese-korenti-fuego

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Fshese Korenti e markes Sonifer per te pastruar hapesira te medha, pasi kapaciteti i saj shkon deri ne 21 litra!
?? Fuqia 1400 Watt
?? Sistem filtrimi
?? Ka eficense te larte ne pastrim
?? Cikel me vakum
?? Kujdes: Nuk perdoret per siperfaqe te lageshta

SKU: fshese-korenti-3

Fshese me Korent

0 nga 5
(0)

?? Fuqia 2600 W
?? Nuk ka nevoje per qese, ka nje hapesire ku mbledh mbeturinat
?? Pastrohet lehte
?? Kabell i gjate deri ne 4 metra

SKU: fshese-me-korent

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

?? Peshon pak dhe pastron shpejt
?? Fuqia 2000 W
?? Pastron ne cdo cep te shtepise
?? Nuk ka nevoje per qese por mbledh mbeturinat ne nje hapesire plastike
?? Pastrohet thjeshte

SKU: fshese-korenti-2

Fshese korenti vertikale Sokany

0 nga 5
(0)
 • Fshes? korenti vertikale, ideale p?r pastrimin e tapet?ve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshes? e fuqishme do t? p?rballoj? k?rkes?n e p?rditshme n? pastrimin e sht?pis? suaj.
 • Sht?pia juaj do t? jet? e past?r dhe do t? shk?lqej? p?rdit?
 • Shum? e p?rshtatshme p?r p?rdorim fal? nd?rtimit t? thjesht?.

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Ideale per pastrimin e tapeteve dhe dyshemeve, si dhe per pastrimin e ?arjeve, pelhurave dhe siperfaqeve qe jane me te veshtira per t?u arritur
?? Ka korrent te fuqishem dhe aksesoreve te furnizuar.
?? Fuqia: 2400W
?? Ideale p?r vende t? v?shtira p?r t?u arritur

Fshese me korenti First Austria

0 nga 5
(0)

Per nje shtepi sa me te paster dhe pa pluhura ?
? 6 Muaj Garanci
?? Me depozite uji qe ben thithjen duke eleminuar ndotjen e ambientit dhe duke shmngur alergjitlre
?? Kpaciteti deri ne 6 Litra
?? Fshesa e duhur per vende te veshtira per tu arritur
?? Perfekte per qilime, tapate, dysheme etj

Fshese Korenti Elektra

0 nga 5
(0)

Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod vjen fshesa me korent i markes Elektra
?? Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod
?? Me depozite plastike ku kapaciteti i saj eshte 2 litra
?? Fuqia eshte 1600 W, klasi i energjise A
?? Tensioni eshte 220-240 V
?? Filter Hepa
?? Teper e lehte ne perdorim.
?? Kabell i gjate 4.5 metra

Fshese Korenti Fuego

0 nga 5
(0)

Fshesa me korent e markes Fuego, vjen me teknologjine e re te ciklonit qe mundeson nje pastrim me efektiv dhe siguron jetegjatesine e filtrit.
?? Fuqia: 2000 W
?? Tensioni: 220-240V
?? Kapaciteti i rezervuarit t? ujit: 2.5 litra
?? Ngjyra: E bardh? / e zez?
?? Zhurma (dBa): 82 dB
?? Gjat?sia e kabllove: 5 m

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Fshese Korenti e markes Sonifer per te pastruar hapesira te medha, pasi kapaciteti i saj shkon deri ne 21 litra!
?? Fuqia 1400 Watt
?? Sistem filtrimi
?? Ka eficense te larte ne pastrim
?? Cikel me vakum
?? Kujdes: Nuk perdoret per siperfaqe te lageshta

Fshese me Korent

0 nga 5
(0)

?? Fuqia 2600 W
?? Nuk ka nevoje per qese, ka nje hapesire ku mbledh mbeturinat
?? Pastrohet lehte
?? Kabell i gjate deri ne 4 metra

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

?? Peshon pak dhe pastron shpejt
?? Fuqia 2000 W
?? Pastron ne cdo cep te shtepise
?? Nuk ka nevoje per qese por mbledh mbeturinat ne nje hapesire plastike
?? Pastrohet thjeshte

Fshese korenti vertikale Sokany

0 nga 5
(0)
 • Fshes? korenti vertikale, ideale p?r pastrimin e tapet?ve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshes? e fuqishme do t? p?rballoj? k?rkes?n e p?rditshme n? pastrimin e sht?pis? suaj.
 • Sht?pia juaj do t? jet? e past?r dhe do t? shk?lqej? p?rdit?
 • Shum? e p?rshtatshme p?r p?rdorim fal? nd?rtimit t? thjesht?.

Fshes? korenti me vakum

0 nga 5
(0)

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

4,490 L 6,990 L Shtoje në shportëKrahasoni

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Ideale per pastrimin e tapeteve dhe dyshemeve, si dhe per pastrimin e ?arjeve, pelhurave dhe siperfaqeve qe jane me te veshtira per t?u arritur
?? Ka korrent te fuqishem dhe aksesoreve te furnizuar.
?? Fuqia: 2400W
?? Ideale p?r vende t? v?shtira p?r t?u arritur

Fshese me korenti First Austria

0 nga 5
(0)

Per nje shtepi sa me te paster dhe pa pluhura ?
? 6 Muaj Garanci
?? Me depozite uji qe ben thithjen duke eleminuar ndotjen e ambientit dhe duke shmngur alergjitlre
?? Kpaciteti deri ne 6 Litra
?? Fshesa e duhur per vende te veshtira per tu arritur
?? Perfekte per qilime, tapate, dysheme etj

Fshese Korenti Elektra

0 nga 5
(0)

Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod vjen fshesa me korent i markes Elektra
?? Per pastrim me te lehte, efikas dhe komod
?? Me depozite plastike ku kapaciteti i saj eshte 2 litra
?? Fuqia eshte 1600 W, klasi i energjise A
?? Tensioni eshte 220-240 V
?? Filter Hepa
?? Teper e lehte ne perdorim.
?? Kabell i gjate 4.5 metra

Fshese Korenti Fuego

0 nga 5
(0)

Fshesa me korent e markes Fuego, vjen me teknologjine e re te ciklonit qe mundeson nje pastrim me efektiv dhe siguron jetegjatesine e filtrit.
?? Fuqia: 2000 W
?? Tensioni: 220-240V
?? Kapaciteti i rezervuarit t? ujit: 2.5 litra
?? Ngjyra: E bardh? / e zez?
?? Zhurma (dBa): 82 dB
?? Gjat?sia e kabllove: 5 m

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

Fshese Korenti e markes Sonifer per te pastruar hapesira te medha, pasi kapaciteti i saj shkon deri ne 21 litra!
?? Fuqia 1400 Watt
?? Sistem filtrimi
?? Ka eficense te larte ne pastrim
?? Cikel me vakum
?? Kujdes: Nuk perdoret per siperfaqe te lageshta

Fshese me Korent

0 nga 5
(0)

?? Fuqia 2600 W
?? Nuk ka nevoje per qese, ka nje hapesire ku mbledh mbeturinat
?? Pastrohet lehte
?? Kabell i gjate deri ne 4 metra

Fshese Korenti

0 nga 5
(0)

?? Peshon pak dhe pastron shpejt
?? Fuqia 2000 W
?? Pastron ne cdo cep te shtepise
?? Nuk ka nevoje per qese por mbledh mbeturinat ne nje hapesire plastike
?? Pastrohet thjeshte

Po shfaqen krejt 9 përfundimet