Mbajt?se qeramike p?r organizimin e vez?ve

 • Shport? kuzhine dekorative p?r ruajtjen e vez?ve.
 • Kjo en? dekoruese ?sht? kombinimi perfekt i bukur dhe praktik.
 • Mund t? p?rdoret si nj? zbukurim i lezetsh?m n? form? pule ose nj? hap?sir? p?r ruajtjen e vez?ve..

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shport? e fort?, e q?ndrueshme n? p?rdorim.
 • Nj? aksesor kuzhine fantastik dhe shum? i bukur.
 • Shporta ??sht? shum? e p?rshtatshme p?r ruajtjen e frutave, vez?ve, perimeve, etj.
 • Stili i thjesht?, me nj? punim t? im?t shum? elegant e b?jn? t? p?rshtatshme p?r cdo lloj ambienti.
 • Mbajt?se vez?sh qeramike.

Specifikat

 • Materiali: qeramike + hekur
 • Lloji i metaleve: hekur
 • Madh?sia: 12 X 22cm
 • Pesha: 1.5 kg