Shirit ngjites silikon

 • Shirit ngjit?s silikoni e p?rshtateni leht?sisht n? gjat?sin? q? ju duhet.
 • P?rdoret gjer?sisht n? dyer, funde dere, dritare ?eliku plastik dhe dritare, dollap?, mobilje tje…
 • Fleksibiliteti i shk?lqyesh?m.
 • Ngjit?s i fort?, p?rdorim afatgjat?.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shirit ngjit?s silikon.
 • Mund ta vendosni n? t? gjitha llojet e dyerve dhe dritareve, insekteve, pluhurit, izolimit t? tingullit, e b?jn? jet?n tuaj m? t? mir?.
 • B?r? nga material gome i pap?rshkuesh?m nga uji.
 • Elasticitet i shk?lqyesh?m.
 • Vulosni m? mir?.
 • Silikoni – materiale jo toksike dhe miq?sore me mjedisin.
 • Procesi i instalimit zgjat vet?m disa sekonda.
 • Gjith?ka q? duhet t? b?ni ?sht? t? hiqni astarin dhe ta ngjisni n? nj? sip?rfaqe t? past?r.

Specifikat

 • Materiali: gome silikoni
 • Transparent
 • P?rmasat: 2.5 cm gj?r?si x 2 m gjat?si