Shtyp?se hudhrash dhe er?zash

 • D?shironi t? gatuani hudhra, pa ardhur er? t? duart?
 • Tashm? mund t? p?rdorni shtryp?sen e hudhrave e cila fal? materialit t? fort? dhe ergonomik b?n q? hudhra mos humbas? vlerat ushqyese gjat? shtypjes dhe t? ket? arom? t? plot?.
 • Ju gjithashtu mund ta p?rdorni p?r bluarjen e er?zave, bim?ve,drith?rave, hudhrave dhe xhenxhefilave.

500 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shtypese hudhrashe dhe er?zash.
 • 100% miq?sore me mjedisin
 • Struktur? ergonomike
 • Shum? e leht? n? p?rdorim
 • Shtyp?se + en?
 • Shum? praktike

Specifikat

 • P?masat e en?s : 10 cm x 11cm
 • P?rmast e shtyp?ses: 17 cm x 4,5 cm
 • Materia: Plastik? e fort?