Beres kokoshkash Sokany

  • K?naqni veten dhe f?mij?t tuaj me b?r?sin e kokoshkave.
  • Gjithashtu ajo ka nje dizajn tep?r praktik p?r t?u zhvendosur si edhe p?r t?u p?rdorur nga t? gjith? pa asnj? v?shtir?si
  • P?rgatisni kokoshka t? fresk?ta edhe t? sh?ndetshme.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ofron shpejt?si edhe siguri n? p?rdorim.
  • Dizajn modern edhe t? vecante.
  • P?rgatit p?r vet?m 3 minuta

Specifikat

  • Madh?sia: 150*140*275
  • Fuqia: 1200W
  • Tensioni: 220V-50HZ
  • Ngjyra: e zez? dhe e kuqe