Organizues per tualetin

 • Organizues p?r aksesoret e tualetit juaj , do t? jet? gjat? gjith? koh?s i rregullt dhe me nj? pamje t? k?ndshme p?r syrin.
 • P?rve?se do t? jet? mjaft komod p?r t? vendosur aksesor?t e tualetit do t? sh?rbrej gjithashtu edhe si kosh p?r rrobat e palara.
 • Dizajn i sofistikuar dhe rezistent.

3,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Organizuesi 2n1 vjen me nj? dizajn bashk?kohor dhe inovativ i cili do t? p?rshtatet p?r mrekulli me tualetin tuaj.
 • Organizues dhe kosh rrobash.
 • Multifunksional.
 • Material rezistent dhe cil?sor.
 • Pjesa e koshit mund t? shk?putet.
 • Perfekte p?r t? kursyer v?nd n? tualetin tuaj.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.

Specifikat

 • Material: plastik cilesor
 • Madh?sia:? 72cm x 42cm x 30cm
 • Madh?sia e koshit:42cmx 37.5cmx 26.5 cm