Shport per rroba

 • Nj? set kaq praktik dhe i kompletuar p?r tualetin tuaj me 3 shporta.
 • Me nj? dizanj t? bukur p?r ambientit tuaj.
 • Kova e sip?rme mund t? varet n? mur.
 • Instaloni dhe shk?puteni leht?.
 • Rrotat rrotulluese t? l?vizshme 360.

3,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kjo shport? rrobash me tre kosha kaq portabel p?r organizimim e tualetit.
 • Pjesa e poshtme e organizuesit e cila sherben si kosh p?r rrobat.
 • Pjesa e koshit sip?r mund t? shk?putet.
 • Material rezistent dhe cilesor.
 • Perfekte p?r t? kursyer vend n? tualetin tuaj.

Specifikat

 • Madh?sia: 44 * 31 * 74 cm
 • Materiali: Plastik?
 • Pesha: 3.5 kg