Hekur dore vertikal

  • Gati p?r t?u p?rdorur n? ?do moment.
  • Fal? p?rmasave kompakte mund ta merrni me vete kudo, n? valixhen tuaj gjat? udh?timeve p?r t? pasur rroba t? hekurosura n? ?do rast.
  • Hekurosje vertikale dhe shum? i leht? n? p?rdorim.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Hekur dore vertikal Lexican 1000W.
  • Avull i vazhduesh?m deri n? 20 minuta.
  • Koha e ngrohjes deri n? 45 sekonda.
  • E thjesht? dhe shum? e p?rshtatshme p?r t? gjith?.

 

Specifikat

  • Mbrojtja nga mbinxehja
  • Kapaciteti i rezervuarit t? ujit 300ml
  • Fuqia 1000W